Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Στο νήμα θα κριθεί ποιος θα πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

Την άποψη ότι το ποιος από τους PAN Asia και Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κριθεί στο νήμα εξέφρασε ο Νίκος Παγκάκης στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Βάσει των όσων ανέφερε η πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία έχει ένα πλεονέκτημα καθώς η προσπάθεια απόκτηση της ΠΑΕ δεν εξαρτάται από κάποιον άλλον. Κάτι που συμβαίνει στην περίπτωση του Athens Alive που πρέπει να υπάρξει το ΟΚ της Κυβέρνησης για το ΟΑΚΑ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες... νίκης της πρότασης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όπως ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης, οι συνεργάτες του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ δουλεύουν πυρετωδώς και είναι απόλυτα προετοιμασμένοι να τρέξουν τις εξελίξεις από την στιγμή που θα δοθεί το ΟΚ από την Κυβέρνηση για τη χρήση του ΟΑΚΑ.

Εξελίξεις αναμένονται σίγουρα και με τις δύο περιπτώσεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Ίσως να υπάρξει και νέο ραντεβού του επικεφαλής της PAΝ Asia με τον Γιάννη Αλαφούζο τη νέα εβδομάδα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x