Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Τα δύο σημεία-κλειδιά για το deal του Παναθηναϊκού με τον Πιεγκμπονσάντ»

Τα δύο καίρια σημεία που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του deal ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Παγκάκης.

Σε ρυθμούς... Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ θα κινηθούν από την ερχόμενη εβδομάδα στον Παναθηναϊκό, αφού μέχρι την Τετάρτη αναμένεται στην Ελλάδα ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας για τις κατ’ ίδιαν συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ, Νίκος Παγκάκης, δύο είναι τα σημεία-κλειδιά της υπόθεσης και που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Το πρώτο αφορά αποκλειστικά τις συζητήσεις που θα έχει ο επικεφαλής της «Pan Asia» με τον νυν διοικητικό ηγέτη του «τριφυλλιού» και το κατά πόσο θα βρεθεί η «χρυσή» τομή για την αποπληρωμή των χρεών. Συγκεκριμένα, πρέπει να συμφωνηθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες το πόσα χρέη θα αναλάβει η κάθε πλευρά και αυτά αφορούν τόσο τις άμεσες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, όσο και τις μελλοντικές.

Το δεύτερο σκέλος αφορά και την κυβέρνηση, αφού ο Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ θέλει να δει εμπράκτως τη διάθεση που θα δείξει η Πολιτεία στην προοπτική ενός ενδεχόμενου deal και σε σημεία που δεν αφορούν απλά και μόνο τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x