Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Τα λένε Κυριακή για τα μεταγραφικά Νταμπίζας-Δώνης»

Ραντεβού των δύο ανδρών μετά το ματς με τον Παναιτωλικό.

Συνάντηση Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα εφ’ όλης της ύλης, αλλά και για τα μεταγραφικά θα γίνει την Κυριακή στον Παναθηναϊκό.

«Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για όλα τα θέματα της ομάδας, αλλά και τα μεταγραφικά. Είναι αυξημένες οι πιθανότητες απόκτησης εξτρέμ, με τους Αρμενάκα και Μυστακίδη να είναι πάντα στο κάδρο», τόνισε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Με τον Παναθηναϊκό να μην έχει εξασφαλίσει ακόμη την πρόκριση και να διεκδικεί την πρωτιά, ο Γιώργος Δώνης δεν θα κάνει… πειράματα στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό στα Χανιά.

«Ο Δώνης δεν θα κάνει τόσο εκτεταμένο rotation στο ματς με τον Κισσαμικό. Είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Διούδη και αρκετούς ακόμη βασικούς να παίζουν από την αρχή», ανέφερε.

Για το κρίσιμο ματς με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί, είπε: «Ο Μακέντα είναι αμφίβολος. Ακόμη κι αν είναι στην αποστολή, δεν αποκλείεται να μην αρχίσει βασικός. Θα δούμε από την Πέμπτη. Για τον Κουρμπέλη οι πιθανότητες είναι υπέρ του, αλλά θα φανεί κι αυτό στις επόμενες προπονήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x