Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Το βάρος στον Βέργο, πολύ δύσκολο για Μανθάτη»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού γύρω από το μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και όχι μόνο, ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Αυτά είναι τα τωρινά δεδομένα στο θέμα της ενίσχυσης του Παναθηναϊκού, όπως τα ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το θέμα του Νίκου Βέργου εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί πιο άμεσα και οι «πράσινοι» έχουν ρίξει το βάρος σε αυτήν την υπόθεση, αλλά για να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα για να αποδεσμευθεί ο 22χρονος ποδοσφαιριστής από τον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, πολύ πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Γιωργου Μανθάτη, που δείχνει να μην… ψήνεται να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» και μοιάζει χλωμό να υπογράψει στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Από εκεί και πέρα, ήρθε σήμερα στην επιφάνεια το όνομα του Γιάννη Μυστακίδη, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει νέα κρούση (είχε γίνει στια αρχές του καλοκαιριού) από την πλευρά του Παναθηναϊκού για τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για παίκτη 24 ετών και αν θέλουν να τον αποκτήσουν οι «πράσινοι», θα πρέπει να θυσιάσουν τη μοναδική μεταγραφή άνω των 23 ετών και ενώ δείχνουν διάθεση να την καλύψουν με παίκτη από το εξωτερικό.

Από εκεί και πέρα, την Κυριακή θα γίνει σύσκεψη με την παρουσία του Νίκου Νταμπίζα και θα καθοριστεί το ποιοι παίκτες από το ρόστερ θα δοθούν δανεικοί. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Δώνης φαίνεται να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Εμανουηλίδη στη γραμμή κρούσης.

Τέλος, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ σκέφτεται να μεταβεί στην ακριτική πόλη για να παρακολουθήσει από κοντά την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x