Europa League

«Παγωμένοι οι φίλοι της Γιουνάιτεντ. Το μήνυμα της Σίτι ένωσε το Μάντσεστερ»

Ο πρόεδρος του ελληνικού κλαμπ φίλων της Μαν. Γιουνάιτεντ, Γιώργος Δημητριάδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το πώς βίωσε την κατάκτηση του Europa League αλλά και για το ενωτικό μήνυμα της Σίτι.

Αρκετοί Έλληνες φίλοι της Μαν. Γιουνάιτεντ παρακολούθησαν από κοντά τον τελικό του Europa League στη Στοκχόλμη απέναντι στον Άγιαξ. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ελληνικού κλαμπ φίλων της Γιουνάιτεντ, Γιώργος Δημητριάδης, ο οποίος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετέφερε το «παγωμένο» κλίμα που είδε μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, αλλά και για τη σημασία του σπουδαίου μηνύματος της Σίτι.

«Είδαμε ανθρώπους, φίλους και γνωστούς, να είναι παγωμένοι. Το μήνυμα της Σίτι ένωσε την πόλη. Μπροστά σε τέτοια γεγονότα, όλα πάνε πίσω. Πολύς κόσμος ακύρωσε το ταξίδι μετά από ό,τι έγινε, ενώ ακυρώθηκαν και πολλές πτήσεις. Θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερος κόσμος χθες στο γήπεδο, αλλά μπροστά σε αυτό που έγινε είναι δευτερεύον», τόνισε.

Σχετικά με την επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου, αλλά και το μέλλον της ομάδας, ανέφερε: «Το Europa League είναι το τελευταίο τρόπαιο που μας έλειπε. Είμαστε πλέον σε ένα κλαμπ λίγων ομάδων. Στην Αγγλία δεν τα πήγαμε καλά, αλλά θα περάσουμε κι εμείς τις παιδικές μας ασθένειες. Η εποχή του Σερ Άλεξ (σ.σ. Φέργκιουσον) ήταν κάτι μοναδικό, ίσως ανεπανάληπτο. Προσπαθούν και οι άλλοι, επενδύουν και οι άλλοι. Σιγά-σιγά, θα επιστρέψουμε στα παλιά δεδομένα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε ένα μέρος των δυνατοτήτων του. Πιστεύω πως πλέον ξέρει καλύτερα την ομάδα και θα κάνει μεταγραφές με μεγάλο μπάτζετ».

Τέλος, για την επιτυχία του συνδέσμου είπε: «Το κλαμπ αριθμεί εγγεγραμμένα 550 μέλη και έχει 303 ενεργά μέλη στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Ο χώρος μας είναι μουσειακός, κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ φιλάθλων. Έρχονται οικογένειες με παιδάκια, κάνουμε εκδηλώσεις… Ιδρύθηκε το κλαμπ αυτό για να κάνουμε πιο εύκολο στον κόσμο να πάει στο ‘Ολντ Τράφορντ’. Πέρσι στείλαμε 120 άτομα και φέτος ξεπεράσαμε τα 140. Στον τελικό χθες ήμασταν 14 άτομα. Κι όλα αυτά στην Ελλάδα της κρίσης. Η αγάπη μας για αυτή την ομάδα είναι τεράστια, αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια της λογικής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x