Γενικά

«Παγώνει» ο δανεισμός του Πρίγιοβιτς στην Μπεσίκτας

Την ώρα που στην Τουρκία θεωρούν δεδομένη την μετακίνηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Μπεσίκτας το υψηλό συμβόλαιό του, που δεν καλύπτει η Αλ Ιτιχάντ, φαίνεται ότι μπαίνει εμπόδιο!

Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν υπολογίζει στα πλάνα του στην Αλ Ιτιχάντ τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο 29χρονος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και η Μπεσίκτας τον θέλει σαν… τρελή.

Αυτό όλο είχε σαν αποτέλεσμα στην Τουρκία να κάνουν λόγο για δεδομένη μετακίνηση του Πρίγιοβιτς με τη μορφή του δανεισμού στους «μαύρους αετούς», οι οποίοι ασχολούνται με την περίπτωση του Σέρβου φορ από πέρυσι το καλοκαίρι. Ωστόσο, η πραγματικότητα δείχνει διαφορετική…

Συγκεκριμένα, το θέμα της μετακίνησης του Πρίγιοβιτς «παγώνει» λόγω του υψηλού συμβολαίου που έχει με τον σύλλογο της Τζέντα. Με τα 9 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει ετησίως να μην υπάρχει διάθεση να καλυφθούν από πλευράς Αλ Ιτιχάντ!

Φυσικά, ούτε η Μπεσίκτας μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα στον «Πρίγιο», που πιέζει για να προχωρήσει η υπόθεση, η οποία προς το παρόν παραμένει ανοιχτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x