Απίστευτο και όμως... ελληνικό!

Τα τραγικά συμβάντα στον χώρο του ποδοσφαίρου στην χώρα μας δεν σταματούν και συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο. Αυτή τη φορά, σε ματς της τρίτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος της Κορίνθου ανάμεσα σε Βελλερεφών Αρχαίας Κορίνθου και Σοφικού ’05, οι παίκτες της δεύτερης ομάδας χτύπησαν τον διαιτητή και έναν εκ των βοηθών.

Σε δηλώσεις του για το συμβάν, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορίνθου, Μιχάλης Τσιχριτζής ανέφερε: «Εγώ προσωπικά διάβασα το φύλλο αγώνος του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Πράγματι ήταν μια πολύ κακή στιγμή για το ποδόσφαιρο του νομού μας και για τους διαιτητές. Πρόκειται για δύο εξαιρετικά παιδιά που κοσμούν το χώρο της διαιτησίας. Δέχτηκαν επίθεση χωρίς λόγο για ένα σφύριγμά τους. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καν. Είναι κάτι που θα διερευνηθεί. Το φύλλο αγώνος θα διαβιβαστεί στην πειθαρχική επιτροπή».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν χρειάζεται να γίνει διακοπή πρωταθλήματος. Να μην μεγαλοποιούμε πράγματα, αλλά να μπαίνουν στη σωστή βάση. Δεν θα κάνουμε διαφήμιση σε αυτούς που έκαναν την επίθεση. Είναι ένα γεγονός που με θλίβει γιατί στα χρόνια που είμαι εγώ πρόεδρος δεν έχει γίνει ποτέ κάτι ανάλογο. Πιστεύω ότι η οργανωτική επιτροπή θα πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Απ' ότι έμαθα έφαγαν αρκετό ξύλο. Τώρα είναι καλά στην υγεία τους. Μίλησα με τον διαιτητή του αγώνα και τον ενθάρρυνα γιατί είναι ένας από τους πιο αξιόλογους νεαρούς διαιτητές και τον προέτρεψα να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ