Αγγλία

Παίκτης της Λιντς στο νοσοκομείο έπειτα από αδιαθεσία στον πάγκο! (pic)

Ο 18χρονος, Τζακ Κλαρκ, αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα της ισόπαλης (1-1) αναμέτρησης της Λιντς με τη Μίντλεσμπρο και το ματς διεκόπη για να διακομιστεί ο ποδοσφαιριστής στο νοσοκομείο!

Ο 18χρονος, Τζακ Κλαρκ, αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα της ισόπαλης (1-1) αναμέτρησης της Λιντς με τη Μίντλεσμπρο στο Riverside, παραπονέθηκε για αδιαθεσία και το ματς διεκόπη για να διακομιστεί ο ποδοσφαιριστής στο νοσοκομείο!

Ο νεαρός επιθετικός των «παγωνιών» πέρασε εκτός αγώνα στο ημίχρονο για λόγους τακτικής από τον Μαρσέλο Μπιέλσα και λίγο αργότερα παραπονέθηκε για αδιαθεσία, με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο να τον βάλει σε φορείο για να μεταφερθεί εκτός γηπέδου και να κατευθυνθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η Λιντς, με τοποθέτησή της ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής ανταποκρίνεται πλήρως και είναι καλά, δίχως να διευκρινιστούν οι λόγοι για τους οποίους αισθάνθηκε αδιαθεσία ο 18χρονος άσος...

Για την ιστορία, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1, με τον Κάλβιν Φίλιπς να σκοράρει με κεφαλιά στο 100ο λεπτό (λόγω του χρόνου κατά τον οποίο σταμάτησε το παιχνίδι για να διακομιστεί στο νοσοκομείο ο Κλαρκ) και με αυτό το αποτέλεσμα η Λιντς επέστρεψε στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ, με ματς περισσότερο από τη Νόριτς.



Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x