Stoiximan Super League

Παίκτης του μήνα στον ΠΑΟΚ ο Πέλκας

Την πρώτη θέση που διεξήχθη για τον παίκτη του μήνα στον ΠΑΟΚ, κατέλαβε ο Δημήτρης Πέλκας που συγκέντρωσε ποσοστό 42,49% στη σχετική ψηφοφορία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ήταν ο μήνας του. Τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Δημήτρης Πέλκας κέρδισε την αναγνώριση από το κοινό, το οποίο τον ανέδειξε ως 11888 MVP Σεπτεμβρίου στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.

O… μικρός μεγάλωσε. Ο ταλαντούχος, ανερχόμενος ποδοσφαιριστής έχει εξελιχθεί σε αρχηγό της ομάδας, ο οποίος μετράει πλέον πάνω από 100 συμμετοχές με την φανέλα του Δικεφάλου και αποτελεί ένα σημαντικό στέλεχος του ρόστερ και του φετινού Δικεφάλου.

Το Σεπτέμβριο ο Δημήτρης Πέλκας έζησε πολλά. Στις 29 του μήνα έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Τούμπα μέχρι το 2021. Παράλληλα, ήταν θετικός στα παιχνίδια που αγωνίστηκε κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, Λεβαδειακό και ΑΕΛ, σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ στο παιχνίδι κόντρα στους Βοιωτούς και συνέβαλε τα μέγιστα στην καλή πορεία της ομάδας σε Super League Σουρωτή και Κύπελλο Ελλάδας. Μάλιστα. στην Λάρισα συμπλήρωσε 100 εμφανίσεις με την φανέλα της ομάδας μας.

Στην ψηφοφορία που διοργάνωσε το paokfc.gr και το PAOK FC Official App, ο Πέλκας έλαβε το 42,49% των ψήφων του κοινού και αναδείχθηκε ως ο 11888 MVP Σεπτεμβρίου, κατακτώντας τον πρώτο του φετινό ατομικό τίτλο.

Η αξία του βραβείου μάλιστα ανεβαίνει αν αναλογιστεί κανείς τους δύο αντιπάλους που είχε στην μάχη για τον τίτλο. Ο Λέο Μάτος , με εξαιρετική παρουσία σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, έμεινε στην δεύτερη θέση, ενώ τρίτος ήρθε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , ο οποίος και φέτος έχει πάρει το… όπλο του, όντας ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x