Ιταλία

Παίρνει φορ από τη Ρεάλ η Ουντινέζε

Την απόκτηση του «αστεριού» της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, Κρίστο Γκονζάλεθ, εξασφάλισε η Ουντινέζε. Οψιόν επαναγοράς διατηρεί η «Βασίλισσα».

Δικό της πρόκειται να κάνει η Ουντινέζε τον φέρελπι επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Κρίστο Γκονζάλεθ. Ή… σχεδόν δικό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο ιταλικός σύλλογος θα πληρώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στους «μερένχες» για τον 21χρονο Ισπανό φορ, ο οποίος σημείωσε 21 γκολ με τη φανέλα της Καστίγια την περασμένη σεζόν.

Ωστόσο, οι Μαδριλένοι δεν προτίθενται να αφήσουν το νέο τους «project» να χαθεί τόσο εύκολα και όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα, η Ρεάλ θα διατηρήσει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη συν οψιόν επαναγοράς.

Ο παίκτης αποτέλεσε «μήλο της έριδος» ανάμεσα σε αρκετούς ισπανικούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Εσπανιόλ, η Λεγανές, η Βαγιαδολίδ και η Γρανάδα.

Ωστόσο, οι «φριουλάνι» είναι αυτοί που ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρεάλ για τον 21χρονο φορ, ο οποίος πρόκειται να ταξιδέψει μέσα στην ημέρα στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Γκονζάλεθ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε τέσσερις συμμετοχές και με την πρώτη ομάδα της «Βασίλισσας», όλες ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ σκόραρε, μάλιστα, και μία φορά στο ματς Κυπέλλου των Μαδριλένων κόντρα στη Μελίγια.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x