Βέλγιο

Παίρνει Λαΐφη και Καρσελά η Σταντάρ

Έτοιμη να επενδύσει τα χρήματα που πήρε από την μεταγραφή του Ορλάντο Σα για την αγορά των Κωνσταντίνου Λαΐφη και Μεχντί Καρσελά παρουσιάζεται η Σταντάρ Λιέγης.

Οχτώ εκατ. ευρώ έβαλε η Σταντάρ Λιέγης στα ταμεία της από την πώληση του Ορλάντο Σα σε μία ομάδα της Κίνας.

Οι Βέλγοι δεν σκέφτονται να κάνουν… κομπόδεμα το συγκεκριμένο ποσό και δείχνουν διατεθειμένοι να το διαθέσουν για την αγορά κάποιων παικτών που αυτή τη στιγμή αγωνίζονται ως δανεικοί στην ομάδα τους.

Δύο από αυτούς είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης και ο Μεχντί Καρσελά, με τον Κύπριο στόπερ να έχει παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό και τον Μαροκινό εξτρέμ (που φόρεσε φέτος τα «ερυθρόλευκα») από τη Γρανάδα.

Ο σύλλογος της Λιέγης σκοπεύει να δώσει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ για τον Λαΐφη, όπως προβλέπεται στην οψιόν που είχε συμφωνήσει με τους Πειραιώτες προ διετίας, ενώ για τον πρώην… Πειραιώτη θα δώσει άλλα 2,5 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο Λαΐφης δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στο Βέλγιο, αφού είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Σταντάρ, ενώ παράλληλα φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες για την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x