Ισπανία

Παίρνει «μπρος» την κατάλληλη στιγμή ο Ασένσιο

Ως «παίκτης-κλειδί» χαρακτηρίζεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ισπανός άσος.

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει τη σεζόν ο Μάρκο Ασένσιο, κάτι που αποδεικνύουν οι αριθμοί του αλλά και όλα όσα κάνει μέσα στο γήπεδο, αφού δημιουργεί και σκοράρει γκολ για την Ρεάλ.

Έχει συμμετοχή σε 6 γκολ της «βασίλισσας» ενώ έχει σημειώσει ένα από αυτά.

Ωστόσο, δεν έχει μείνει εκεί, αφού έχει μοιράσει 2 ασίστ και έχει κερδίσει 3 πέναλτι, τα οποία έχουν μετατραπεί σε γκολ για την ομάδα της Μαδρίτης.

Η εξέλιξη του Μάρκο μέσα στην σεζόν:

Ξεκινώντας την σεζόν με το παιχνίδι του Super Cup απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Μάρκο δεν ξεκίνησε καλά, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή.

Αρχής γενομένης, όμως, από το παιχνίδι απέναντι στην Χετάφε, ξεκίνησε να δείχνει την ποιότητά του, με τη Ρεάλ να κερδίσει 2-0. Την επόμενη αγωνιστική κέρδισε 2 πέναλτι απέναντι στην Τζιρόνα,τα οποία μετέτρεψαν σε γκολ ο Σέρχιο Ράμος και ο Καρίμ Μπενζεμά. Απέναντι στην Λεγκανές έδωσε μία ασίστ στον Γάλλο επιθετικό ενώ κέρδισε και ένα πέναλτι, με το οποίο ο Σέρχιο Ράμος έκανε το τελικό 4-1.

Την προηγούμενη αγωνιστική η Ρεάλ αντιμετώπισε την Εσπανιόλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με την πρώτη να νικάει, δύσκολα, 1-0 χάρη σε γκολ του Ασένσιο.

Έτσι, λοιπόν, ο Μάρκο Ασένσιο με τις εμφανίσεις του, φαίνεται να καλύπτει το κενό που άφησε η φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους φίλους των «Μερένχες» να βλέπουν στο πρόσωπο του Ισπανού τον νέο αστέρι της ομάδας τους.

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x