Stoiximan Super League

Παίρνουν… μπρος Ποντένσε-Μιράντα, ανεβαίνει κι ο Κούτρης (pics)

Σήκωσαν κατευθείαν μανίκια στον Ολυμπιακό. Με τους Ποντένσε-Μιράντα, αλλά και Κούτρη να ανεβάζουν ρυθμούς, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την Παρασκευή την πρώτη τους προπόνηση στο Βέλγιο.

Πρώτη ημέρα δουλειάς στο Γκενκ…

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο Βέλγιο από το μεσημέρι της Παρασκευής και λίγες ώρες μετά σήκωσαν μανίκια, μπαίνοντας στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας ύστερα από την παρουσία τους στην Αυστρία.

Ήταν άπαντες παρόντες για τον Πέδρο Μαρτίνς, που είδε τους Μιράντα-Ποντένσε, οι οποίοι είναι τα δύο τελευταία (χρονικά) αποκτήματα της ομάδας, ανέβασαν ρυθμούς. Αμφότεροι πάτησαν γήπεδο, έκαναν ατομικό και μέρος του προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας.

inner
inner
inner
inner
inner

Την ίδια ώρα, ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος είχε κάνει επέμβαση στον ώμο στα τέλη Απριλίου, αρχικά γυμνάστηκε κανονικά και στη συνέχεια ατομικό στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος.
inner

Κατά τα λοιπά, μετά το ζέσταμα, το… μενού του Πορτογάλου τεχνικού είχε ασκήσεις κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο, κυκλοφορία της μπάλας, ανάπτυξη του παιχνιδιού και επιθετική και αμυντική λειτουργία για περίπου μιάμιση ώρα.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, ξεκουράστηκαν, αφού από το Σάββατο ξεκινάει βαρύ πρόγραμμα με σερί από φιλικά.
inner
inner
inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x