Stoiximan Super League

«Παίζει» δυνατά του Κουένκα για ΑΕΚ

Την περίπτωση του Άιζακ Κουένκα εξετάζει η ΑΕΚ, με την «Ένωση» να είναι «ζεστή» στο να αποκτήσει τον Ισπανό εξτρέμ που προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. «Παίζει» και το όνομα του Ασαΐντι.

Το όνομα του Άιζακ Κουένκα φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να παρακολουθούν στενά τον 24χρονο Ισπανό εξτρέμ.

Ο Κουένκα προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Λα Κορούνια, ενώ η φετινή του παρουσία στην Μπούρσασπορ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αφού ο παίκτης δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα μέχρι το 2018, με την Μπούρσασπορ να είναι θετική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει ακόμα και δανεικό, ευκαιρία που θέλουν να αρπάξουν στην ΑΕΚ.

Βέβαια για τον παίκτη που είχε 16 επίσημες εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Λάτσιο, η Τζένοα και η Κίεβο Βερόνα, γεγονός που καθιστά δύσκολη την περίπτωση του.

Ταυτόχρονα η ΑΕΚ εξετάζει και την περίπτωση του διεθνούς Μαροκινού εξτρέμ Ουσάμα Ασαΐντι, που έχει θητεύεσει σε Ολλανδία και Αγγλία και που έχει συμβόλαιο ως το 2018 με την Αλ Αχλί, η οποία θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό.

Μάλιστα ο 27χρονος εξτρέμ έχει όλα τα στοιχεία που αναζητά ο Γκουστάβο Πουγιέτ για τον παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα στα άκρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x