Stoiximan Super League

«Παίζει» και για βασικός ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος δηλώνει «παρών» για το ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο οποίο δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ως βασικός.

Επέστρεψε και υπολογίζεται ο Πέτρος Μάνταλος.

Στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ κόντρα (20/10, 19:00) στον Απόλλωνα Σμύρνης έχει τεθεί ουσιαστικά από την Τρίτη ο αρχηγός της Ένωσης, ο οποίος ανέβασε στροφές στο χθεσινό πρόγραμμα.

Ο διεθνής άσος, ο οποίος μπήκε στα… πιτς (λόγω προβλήματος στο γόνατο) παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έχει ακόμη τρεις προπονήσεις μπροστά του, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος ή τέλος πάντων σημαντικό μέρος από το χαμένο έδαφος.

Όλα δείχνουν ότι θα είναι κανονικά στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παίξει και από την αρχή. Ωστόσο, αυτό θα το κρίνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραμονές της αναμέτρησης.

Κανονικά προπονείται πλέον κι ο Πόνσε και τα δεδομένα είναι πάνω-κάτω τα ίδια και για την περίπτωση του Αργεντινού φορ. Αντιθέτως, δύσκολα θα αγωνιστεί στη Ριζούπολη ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος έκανε ατομικό και την Τρίτη και προσεχώς θα ανεβάσει στροφές, αλλά οι πιθανότητες να παίξει το Σάββατο δεν είναι με το μέρος του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x