Stoiximan Super League

«Παίζει» και του Κουράνι για Ολυμπιακό!

«Μάχη» Καρντόζο-Κουράνι για... λιμάνι! Με τον χρόνο να πιέζει και με τον Παραγουανό να μην έχει κλείσει ακόμα, ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη λίστα του και τον «μπαρουτοκαπνισμένο» Κέβιν Κουράνι!

Κούρσα για δύο μοιάζει αυτή τη στιγμή η θέση του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό!

Μπορεί ο Όσκαρ Καρντόζο να είναι σε πρώτο πλάνο, μπορεί τις τελευταίες ώρες να εμφανίζεται πιο κοντά στο λιμάνι, ωστόσο όσο δεν κλείνει και με τον χρόνο να πιέζει, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν εναλλακτικές!

Και τούτη τη στιγμή, ο πολύπειρος επιθετικός, Κέβιν Κουράνι βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των Πειραιωτών, οι οποίοι επιβεβαιώνουν πως ο παίκτης αρέσει στο τεχνικό επιτελείο.

Δεδομένου, λοιπόν, πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα κι αν δεν υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με τον Παραγουανό μέσα στην Τρίτη, τότε είναι πολύ πιθανό οι πρωταθλητές να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του 34χρονου Γερμανού, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Χόφενχαϊμ και υπάρχει... πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κουράνι δεν χρειάζονται. Έχει ύψος 1,90μ. και γεννήθηκε στην Βραζιλία, στις 2 Μαρτίου το 1984. Μετρά 52 συμμετοχές και 19 γκολ με την εθνική Γερμανίας, ενώ έκανε μεγάλη καριέρα σε Στουτγάρδη (απ' το 2001 ως το 2005 με 66 γκολ και 25 ασίστ σε 165 εμφανίσεις) και Σάλκε (απ' το 2005 ως το 2010 με 71 γκολ σε 162 συμμετοχές). Πριν έξι χρόνια πήγε στην Ντιναμό Μόσχας, με την οποία είχε μια χαρά νούμερα: 56 τέρματα και 24 «σερβιρίσματα» σε 150 συμμετοχές. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε... σπίτι του, όπου υπέγραψε για μια σεζόν με την Χόφενχαϊμ, αγωνιζόμενος 14 φορές στην Bundesliga, δίχως να βρει δίχτυα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x