Γερμανία

Παίζει κόντρα στην Φράιμπουργκ ο Σμέλτσερ

Στην διάθεση του προπονητή της Ντόρτμουντ Πέτερ Μπος θα είναι ο αρχηγός της ομάδας Μάρτσελ Σμέλτσερ για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Φράιμπουργκ.

Ο τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Πέτερ Μπος, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με την Φράιμπουργκ, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ο Μάρτσελ Σμελτσερ, θα είναι κανονικά στην διάθεση της ομάδας, μετά από έναν τραυματισμό που είχε στην ποδοκνημική.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός κόουτς των Βεστφαλών ανέφερε για τον αρχηγό της ομάδας πως «ο Σμέλτσερ έκανε τα πάντα στην προπόνηση. Μπορεί να παίξει το Σάββατο».

Αναφορικά με τον Βάιγκλ παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν πως θα έδινε το «παρών» στην αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ, τέθηκε τελικά εκτός αποστολής με τον Μπος να δηλώνει πως «ο παίκτης δεν είναι έτοιμος και θα πρέπει να κάνει υπομονή».

Τέλος, για τη νέα προσθήκη των κυπελλούχων Γερμανίας, τον Αντρέι Γιαρμολένκο, ο προπονητής της Ντόρτμουντ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την ομάδα:

«Θα δούμε αν είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Φράιμπουργκ η αν χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα».


Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x