Γαλλία

«Παίζει» του Ανρί για Μονακό

Το όνομα του Τιερί Ανρί ακούγεται αρκετά τις τελευταίες μέρες, ως αντικαταστάτης του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της Μονακό.

Μετά την απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από τον πάγκο της Μονακό, οι Μονεγάσκοι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του και το όνομα του Τιερί Ανρί παίζει αρκετά ψηλά στη λίστα τους.

Η κάκιστη πορεία της Μονακό στο ξεκίνημα της σεζόν, υποχρέωσε τη διοίκηση να απομακρύνει κακήν κακώς από τον πάγκο της ομάδας τον Πορτογάλο τεχνικό, που χάρισε στην ομάδα το πρωτάθλημα της σεζόν 2016-2017.

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο της γαλλικής ομάδας, παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το έγκυρο «SkySports», υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις των Μονεγάσκων με τον Τιερί Ανρί. Ο Γάλλος, που εργάζεται ως βοηθός προπονητή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στο Βελγικό πάγκο, μοιάζει ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ζαρντίμ.

Περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις. Η ελάχιστη εμπειρία του Γάλλου στην προπονητική είναι το μόνο που προβληματίζει τους ανθρώπους της Μονακό.

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x