Champions League

Πάλεψαν, δεν έχασαν αλλά αποκλείστηκαν οι Νέοι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε πολύ, αλλά δεν πήρε τη νίκη που χρειαζόταν για να ελπίζει σε πρόκριση και το τελικό 1-1 με τη Σπόρτινγκ καθιστά διαδικαστική την τελευταία αγωνιστική στο Youth League.

Η καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Λισαβόνα δεν στάθηκε αρκετή. Το τελικό 1-1 απέναντι στη Σπόρτινγκ εξανέμισε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Youth League, καθώς ήταν αναγκαία η νίκη.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν στο 4’ δοκάρι σε κεφαλιά του Περέιρα, προηγήθηκαν στο 27’ με σουτ του Φερέιρα. Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν άμεσα με κεφαλιά του Βοΐλη από σέντρα του Χατζηϊωαννίδη στο 30’ και κράτησαν το 1-1 και στο 43’, όταν ο Καράδαης απέκρουσε το πέναλτι του Μπαλντέ, παράβαση που είχε καταλογιστεί για χέρι του Αγιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο καθεμιά από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος κι έτσι το ματς του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους την τελευταία αγωνιστική θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καράδαης, Λάμπρου, Χατζηϊωαννίδης, Ράμα, Αγιώτης, Ξενιτίδης (85’ Ξενιτίδης), Βρουσάι, Τσερκώνης (67’ Ζιάκας), Κωστανάσιος (82’ Κατσούκης), Νεοφυτίδης, Βοΐλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x