Γενικά

Πάμε για έκπληξη μεγατόνων στη Χρυσή Μπάλα;

Ποιος Ρονάλντο και ποιος Μέσι; Σύμφωνα με poll που «τρέχει» το France Football, πρώτος -και με διαφορά- στις επιλογές του κόσμου για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας είναι κάποιος άλλος…

Μια… αλεπού για τη Χρυσή Μπάλα!

Ψηφοφορία που «τρέχει» το France Football «δίνει» πρώτο… όχι τον πρωταθλητή Ευρώπης (με Ρεάλ και Πορτογαλία), Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε τον Μέσι, ούτε τον Νεϊμάρ ή τον Σουάρες, αλλά τον Ριάντ Μαχρέζ!

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός της Λέστερ, που -μαζί με τον Βάρντι- οδήγησε τις «αλεπούδες» στην… τρελή κατάκτηση της Premier League πέρυσι, είναι πρώτος στις προτιμήσεις του κόσμου με 700.000 ψήφους (από τις συνολικά 2.000.000) και ποσοστό 39%!

Δεύτερος -και καταϊδρωμένος- δεν είναι ο σούπερ σταρ της «βασίλισσας», αλλά εκείνος της Μπαρτσελόνα, που έχει πέντε Χρυσές Μπάλες, με 26% και τρίτος ο Πορτογάλος, με 20%.

Πάντως, ας προσμετρήσουμε το γεγονός ότι το poll γίνεται από το France Football, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον, γεννημένο και μεγαλωμένο στη Γαλλία, 25χρονο παίκτη και για τον Κριστιάνο, που πήρε, παρέα με τον Φερνάντο Σάντος, το EURO των Γάλλων!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x