Stoiximan Super League

Παναγιωτάρας: «Δεν είναι εύκολο να φρεσκάρεις την ομάδα στην Λεωφόρο»

Στην επιλογή του να μην προχωρήσει σε rotation απέναντι στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Νίκος Παναγιωτάρας. Ανέλαβε εκ νέου την ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ ο αντικαταστάτης του Στέλιου Μανωλά στον πάγκο

Την ευθύνη για την βαριά ήττα της ΑΕΚ στην Λεωφόρο ανέλαβε εκ νέου ο Νίκος Παναγιωτάρας. Ο αντικαταστάτης του Στέλιου Μανωλά στον πάγκο της Ένωσης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως ήταν δύσκολο να προβεί σε rotation στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Χάσαμε δίκαια. Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να μπούμε στο παιχνίδι. Ίσως μας επηρέασε η εμφάνιση των προηγούμενων ημερών. Δεν πρέπει να ακυρώσουμε ότι έχουν πετύχει τα παιδιά. Εμείς βρήκαμε μια ομάδα ξεκούραστη, ενώ εμείς είχαμε μεγάλη καταπόνηση από τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία. Συνεχίζουμε, προχωράμε, πάμε στο επόμενο ματς. Κρίναμε πως και σ’ αυτό το ματς θα μπορούσαμε να πηγαίναμε με λίγες αλλαγές. Δεν είναι εύκολο να ρισκάρεις να φρεσκάρεις την ομάδα σ’ ένα ματς στην Λεωφόρο. Αναλαμβάνω την ευθύνη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x