Stoiximan Super League

Αδειοδότηση και μόνο σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ρίξει το βάρος στο θέμα της αδειοδότησης και του φακέλου που θα καταθέσουν στις 31 Μαρτίου.

Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται για τη συνέχεια και το μέλλον, αλλά αυτό που «καίει» τώρα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι η αδειοδότηση και ο «καθαρός» φάκελος που πρέπει να κατατεθεί στις 31 Μαρτίου.

Οι άνθρωποι της ομάδας εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση με στόχο, φυσικά, να μην επαναληφθούν τα περσινά και το «τριφύλλι» να πάρει άδεια ενόψει της νέας σεζόν. Θυμίζουμε ότι για το διάστημα 1/1/18 με 31/12/18 τα πάντα θα πρέπει να είναι τακτοποιημένα.

Όχι εξοφλημένα, αλλά διακανονισμένα. Θα πρέπει στον φάκελο που θα κατατεθεί να υπάρξουν αποδείξεις για πληρωμές τω διακανονισμών, υπογραφές με συμφωνίες, πλάνο βιωσιμότητας και φυσικά να φανεί ότι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν τώρα στην ομάδα έχουν πάρει τα χρήματα του συγκεκριμένου έτους.

Τα μεγαλύτερα «αγκάθια» είναι αυτά των Ρινάλντι, Στραματσόνι, Γκονζάλες. Συνολικά για τις τρεις περιπτώσεις απαιτούνται συνολικά περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Οι «πράσινοι» είναι σε επαφές με εκπροσώπους και των τριών πλευρών και υπάρχει αισιοδοξία ότι εν τέλει θα επιτευχθεί η συμφωνία. Οι συζητήσεις είναι καθημερινές και μένει να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχουν.

Στην υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με ένα ποσό κοντά στις 580.000 ευρώ, οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Εκτός από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα ανοικτά κι άλλα μέτωπα με οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές. Δε μιλάμε, όμως, για τόσο μεγάλα ποσά. Πρόκειται για υποθέσεις υπό διαχείριση και πιο εύκολες.

Φυσικά, για να συμβούν όλα αυτά θα πρέπει να μπουν χρήματα στην ΠΑΕ. Θυμίζουμε ότι στις 28 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση για την ΑΜΚ μέχρι ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ. Από το ποσό που θα μπει από τον Γιάννη Αλαφούζο, θα δοθούν χρήματα για να κλείσουν οι «τρύπες» και να συνεχίσει δίχως προβλήματα το «τριφύλλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x