Stoiximan Super League

Με 22 παίκτες κόντρα στον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Δώνης πήρε 22 παίκτες στην αποστολή για το αυριανό φιλικό ματς του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, όπου θα κάνει ντεμπούτο ο Παντελάκης. Κυριακή επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς ο Κουρμπέλης

Με… πλήρη σύνθεση κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός στην Καλλιθέα για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, στις 9 το βράδυ, αφού ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να συμπεριλάβει 22 παίκτες στην αποστολή, με τον Νώντα Παντελάκη μάλιστα να πραγματοποιεί και το ντεμπούτο του!

Με δεδομένο ότι πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε του «τριφυλλιού», ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, ο 49χρονος τεχνικός θέλει να δοκιμάσει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα, εξ ου και προέβη σε αυτή την επιλογή…

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Πίσπας, Σέχου, Παντελάκης.

Παράλληλα, όσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκτός αποστολής, θα προπονηθούν κανονικά αύριο (18/08) το πρωί στο Κορωπί.

Γυρίζει την Κυριακή ο Κουρμπέλης

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το σημερινό (17/08) πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού, η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και επιθετικής τακτικής.

Χωρισμένοι σε τρία γκρουπ, οι «πράσινοι» έπαιξαν παιχνίδι ενεργοποίησης στο μισό γήπεδο με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης και αναμένεται την Κυριακή (19/08) να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x