Stoiximan Super League

«Όχι» Παναθηναϊκού σε ΠΑΟΚ για Μπεργκ!

Την πόρτα του ΠΑΟ για τον Μάρκους Μπεργκ χτύπησε ο ΠΑΟΚ! Οι πράσινοι... προφανώς απάντησαν αρνητικά, καθώς ο Σουηδός δεν είναι προς πώληση και δη με το ποσό που έδινε ο Δικέφαλος. Αλληλοδιαψεύδονται.

Προσπάθεια για «βόμβα» επιχείρησε ο ΠΑΟΚ, αλλά έπεσε πάνω σε… τείχος!

Οι Θεσσαλονικείς, λοιπόν, έκαναν επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, στο… νήμα της μεταγραφικής περιόδου.

Οι πράσινοι, προφανώς, δεν μπήκαν σε καμία συζήτηση επί του θέματος και απάντησαν αρνητικά στο πρώτο… δευτερόλεπτο!

Αφενός διότι έχουν επαναλάβει πολλάκις πως ο παίκτης ΔΕΝ πωλείται και αφετέρου διότι η πρόταση των 2 εκατ. ευρώ που έφτασε στα γραφεία του τριφυλλιού δεν μπορούσε επ’ ουδενί να συγκινήσει τη διοίκηση και να τον παραχωρήσει… Την ώρα που για τον Καρέλη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζητούν τα διπλασία (στο περίπου) από τους εκάστοτε μνηστήρες...

Άλλωστε, είναι δεδομένο πως η μόνη περίπτωση για να φύγει (αν ποτέ φύγει)… κάποια στιγμή στο μέλλον απ’ την ομάδα ο ηγέτης του Παναθηναϊκού (και βασικά για το εξωτερικό), θα πρέπει το ύψος της πρότασης να φτάσει κάπου στα... πενταπλάσια σε σχέση με αυτά που έδινε, πάνω-κάτω, ο ΠΑΟΚ.

Ο ένας διαψεύδει τον άλλο...

Λίγη ώρα αφότου «έσκασε» το θέμα, απ' το περιβάλλον του ΠΑΟΚ διέψευδαν πως έκαναν πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Μπεργκ. Την ίδια στιγμή, όμως, οι πράσινοι διαψεύδουν με τη σειρά τους τους Θεσσαλονικείς και κάνουν σαφές πως όντως ο Δικέφαλος του βορρά κατέθεσε προσφορά για τον Σουηδό, εισπράττοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x