Super League 2

Παναχαϊκή: «Λύθηκε εξωδικαστικά η διαφορά με τον Οφρυδόπουλο, υπήρξε παρερμηνεία των γεγονότων»

Η Παναχαϊκή τονίζει με ανακοίνωσή της ότι τα βρήκε εξωδικαστικά με τον πρώην προπονητή της, Σωκράτη Οφρυδόπουλο, κάνοντας λόγο για παρερμηνεία των γεγονότων λόγω εκατέρωθεν λανθασμένης πληροφόρησης.

Στο παρελθόν ανήκει πλέον η διαφορά ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον πρώην προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο, όπως αναφέρει η ΠΑΕ.

«Προέκυψε από παρερμηνεία των γεγονότων και λανθασμένη πληροφόρηση εκατέρωθεν», τονίζει ο σύλλογος της Αχαΐας σε ανακοίνωσή του και του εύχεται τα καλύτερα στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς της, με τον κο Σωκράτη Οφρυδόπουλο, διαφορά που προέκυψε από παρερμηνεία των γεγονότων και λανθασμένη πληροφόρηση εκατέρωθεν.

Ο Σωκράτης υπήρξε βασικότατος συντελεστής της προσπάθειας της αναγέννησης της Παναχαϊκής μας και δημιουργός μίας ομάδας που την θαύμασε όλο το Πανελλήνιο για τα επιτεύγματά της, παράλληλα δε στις δύσκολες στιγμές της ομάδας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και απέτρεψε παραιτέρω δυσκολίες.

Είμαστε βέβαιοι ότι η διαφορά μας ανήκει στο παρελθόν και δεν υπάρχει πλέον τίποτε και κανένας να μας χωρίζει.

Μολονότι είναι δεδομένο ότι η προπονητική του εξέλιξη θα είναι και ανοδική, εμείς του ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και ευχόμαστε κάποτε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x