Το ένα από τα δύο βήματα που χρειάζονται για την μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου σφραγίστηκε και τυπικά σήμερα για την Παναχαϊκή.

Οι Πατρινοί εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στη Football League κι όπως είναι φυσικό στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο επικρατεί χαρά για το πώς κύλησε η πρώτη χρονιά της «αναγέννησης».

«Το τρένο της μεγάλης επιστροφής ξεκίνησε… Σήμερα αφήσαμε πίσω τον πρώτο σταθμό» το μήνυμα των Πατρινών στο Instagram!
Αξίζει να σημειωθεί πως η Παναχαϊκή Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον σημερινό προβιβασμό, δίνοντας το στίγμα της για την επόμενη μέρα και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν για μία δυνατή Παναχαϊκή στη φυσική της θέση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με αφορμή την τυπική κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος, από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνονται τα εξής:

Σήμερα χαιρόμαστε γιατί φύγαμε από εκεί που δεν μας άξιζε να είμαστε.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς.

Αναλογιζόμενοι τις συνθήκες του περασμένου Αυγούστου και τον χρόνο μηδέν που υπήρχε για να γεννηθεί μια νέα ομάδα, αντιλαμβανόμαστε ότι αυτά τα παιδιά πέτυχαν έναν άθλο!

Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, προσωπικό και ποδοσφαιριστές.

Τα πιο πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον υπέροχο «κοκκινόμαυρο» κόσμο, που παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και την ποιότητα της κατηγορίας στην οποία αγωνίστηκε φέτος η Παναχαϊκή, γέμιζε τις Κυριακές την Αγυιά, δίνοντας ενέργεια και ώθηση στην ομάδα.

Με υπομονή, επιμονή και πολύ δουλειά η Παναχαϊκή θα γίνει παντού δυνατή!

Σας ευχαριστούμε"

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ