Stoiximan Super League

Πανέτοιμος για τον αγώνα της χρονιάς ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στον ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και πλέον είναι πανέτοιμος για τον αγώνα της χρονιάς την ερχόμενη Τρίτη. Το ίδιο πάθος για το θαύμα θέλει ο δικέφαλος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η μισή δουλειά για τον ΠΑΟΚ έγινε μετά τον βαθμό... χρυσάφι που πήρε κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να είναι έτοιμος πλέον να ζήσει το όνειρο, με την πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την Τρίτη στην Τούμπα, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ματς της χρονιάς και έχει την ψυχολογία και το μομέντουμ να πάρει αυτό που θέλει και να βρεθεί στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των play offs.

Από την εικόνα του ΠΑΟΚ στα play offs είναι σαφώς ικανοποιημένος και ο Ιβάν Σαββίδης, που θέλησε να δείξει την στήριξη του στην ομάδα και για αυτό λόγο υποδέχθηκε τους παίκτες και το τενχικό επιτελείο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου μοίρασε συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα κάλεσε τους παίκτες στο «Μακεδονία Παλάς» για να συζητήσουν χαλαρά για το δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι της Τρίτης.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πάντως, θέλουν να μείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο και για αυτό το λόγο επέλεξαν να μην επιστρέψουν στα σπίτια τους μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και τη συνάντηση με τον Σαββίδη, με τον Ίβιτς να θέλει να τους κρατήσει απόλυτα συγκεντρωμένους στον «τελικό» της Τρίτης.

Για αυτό το λόγο η αποστολή της ομάδας κατέλυσε στο «Μακεδονία Παλάς», με την σημερινή προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 13.00.

Στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ υπάρχει ενθουσιασμός για την παρουσία της ομάδας στα play offs, με την Τούμπα να αναμένεται να είναι «καμίνι» στο καθοριστικό ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα η ασπρόμαυρη ΚΑΕ, έχει κάνει ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x