Αγγλία

Πανευτυχής ο Φόντεν για τα δύο του τέρματα με την Κ21 της Αγγλίας

Ικανοποίηση αισθάνεται ο 19χρονος άσος για την καταλυτική του συμμετοχή στη χτεσινή νίκη της εθνικής ελπίδων της χώρας του. Την ίδια στιγμή περιμένει την… ευκαιρία του από την Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ο Φιλ Φόντεν για τα δύο γκολ που πέτυχε χθες στο 2-0 της εθνικής ελπίδων της Αγγλίας απέναντι σε εκείνης του Κοσόβου.

Δεν ήταν, όμως, μόνο τα τέρματα αυτά καθ’ αυτά. Αλλά και το ότι συνείσφερε στο να βρεθεί η ομάδα του στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των αντίστοιχων ηλικιών, το οποίο θα λάβει χώρα το 2021.

«Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να σκοράρεις και είμαι χαρούμενος που βοήθησα τους συμπαίκτες μου. Έχουμε κάνει το τέλειο ξεκίνημα στα προκριματικά. Είμαστε στην κορυφή και είμαι χαρούμενος», τόνισε χαρακτηριστικά ο 19χρονος κεντρικός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι στο «BT Sport».

Τα προηγούμενα δύο χρόνια ο Φόντεν πήρε τις πρώτες του ευκαιρίες από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, μέσω των οποίων συστήθηκε στο ευρύ κοινό. Μέχρι στιγμής, βέβαια, τη φετινή σεζόν έχει μετρήσει μόλις έντεκα αγωνιστικά λεπτά.

«Διασκεδάζω όταν παίζω και ήταν σημαντικό για μένα να πάρω χρόνο σήμερα (σ.σ.: χτες). Είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, όποτε περιμένω την ευκαιρία μου (σ.σ.: στην Μάντσεστερ Σίτι)», επισήμανε ο νεαρός χαφ, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίσει… θηρία προκειμένου να κερδίσει μία θέση βασικού στους «σίτιζενς».

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x