Stoiximan Super League

Πανιώνιος για τη μη αδειοδότηση: «Θα πάρουμε αυτό που κατακτήσαμε στο γήπεδο»

Τη θέση του για την μη εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στην Ευρώπη έκανε γνωστή ο Πανιώνιος αναφέροντας πως είναι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί από τη δευτεροβάθμια επιτροπή και θα αγωνιστεί στα πλέι οφ.

Σίγουροι ότι θα δικαιωθούν από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή και θα εξασφαλίσουν άδεια για τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη είναι στον Πανιώνιο. Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους, απέδειξαν στην Επιτροπή αδειοδότησης ότι έχει καταβάλει συνολικά σε Δημόσιο, Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, τρίτους, προπονητές και ποδοσφαιριστές περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ και εν τέλει ο Πανιώνιος θα πάρει αυτό που αξίζει και κατέκτησε μέσα στο γήπεδο.

Η θέση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Παραλάβαμε την Παρασκευή το βράδυ, λες και είμαστε φαντάσματα, την απόφαση περί μη αδειοδότησης της ομάδας μας. Παρά το γεγονός ότι επί τρεις ώρες παρουσιάσαμε τον φάκελό μας, στην επιτροπή αδειοδότησης, φαίνεται πως απευθυνόμασταν εις ώτα μη ακουόντων.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, απέδειξε στην επιτροπή ότι το τελευταίο διάστημα, έχει καταβάλει συνολικά σε Δημόσιο, Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, τρίτους, προπονητές και ποδοσφαιριστές περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά όμως, η επιτροπή δεν μας έδωσε την άδεια, για λόγους που αν γίνουν γνωστοί θα προκαλέσουν την θυμηδία στο Πανελλήνιο.

Ο κόσμος του Πανιωνίου να είναι σίγουρος πως η διοίκηση της ομάδας θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την τελική της δικαίωση. Ήδη την Δευτέρα θα καταθέσουμε την έφεσή μας στην Δευτεροβάθμια επιτροπή και ο Πανιώνιος θα πάρει αυτό που αξίζει και κατέκτησε μέσα στο γήπεδο.

Όσο δε γι αυτούς που ονειρεύονται προσφυγή στην UEFA και στην FIFA, να ξέρουν ότι εμείς είμαστε διατεθειμένοι να πάμε ακόμα και στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης αν χρειαστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x