Stoiximan Super League

«Πάνοπλος» και με… επιστροφή ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για τον Απόλλωνα ο Ολυμπιακός. Με την καλύτερη δυνατή σύνθεση (εκτός από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται), θα αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι» στη Ριζούπολη.

Και τώρα Απόλλων για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση (22/04, 19:00) με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» για την 28η αγωνιστική της Super League.

O Χρήστος Κόντης επέλεξε την καλύτερη δυνατή αποστολή, βάσει των ποδοσφαιριστών που υπολογίζονται. Οτζίτζα-Οφόε και Σεμπά αποτελούν ξένο σώμα εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ φαίνεται ότι το ίδιο ισχύει για τον Αλμπέρτο Μποτία, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο. Ωστόσο, ο Γκιγιόμ Ζιλέ, που δείχνει να μην έχει καπαρωμένη θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, είναι στις επιλογές του 42χρονου τεχνικού.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος δεν έπαιξε λεπτό κόντρα στην Κέρκυρα, αλλά ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις από μεσοβδόμαδα. Μέσα και ο Παπέ-Αμπού Σισέ, που εξέτισε την ποινή του κόντρα στους «Φαίακες».

Η αποστολή: Προτό, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Χατζησαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργος.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x