Αγγλία

Πάνω από 100 εκ. ζήτησε η Ντόρτμουντ από τη Γιουνάιτεντ

Ένα ποσό μεγαλύτερο των 100 εκατομμυρίων ζήτησε η Ντόρτμουντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, για να αφήσει τον Σάντσο να φύγει από τη Γερμανία.

Το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέγγισε την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Τζέιτον Σάντσο και έλαβε την απάντηση πως θα χρειαστεί να ξοδέψει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το τον έγκριτο δημοσιογράφο του «Independent», Μιγκέλ Ντιλέινι, οι απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας σε συνδυασμό με τον δισταγμό του Άγγλου εξτρέμ δεν επέτρεψαν να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

To ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει από μεγάλες ομάδες, μαζί με την εντυπωσιακή χρονιά που έκανε πέρσι, οδήγησε τη γερμανική ομάδα να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, που του αποφέρει 10 εκατομμύρια το χρόνο.

Αν τελικά η ομάδα του Σόλσκιερ προχωρούσε σε αυτή τη μεταγραφή η Μάντσεστερ Σίτι θα λάμβανε 15% του ποσού, καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

O 19χρονος επιθετικός μετακόμισε στην Ντόρτμουντ το 2017 για να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «πολίτες» και έμεινε ελεύθερος.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x