Champions League

Πάνω από 200.000 αιτήσεις εισιτηρίων για το Μπάγερν–Ρεάλ!

Ούτε τρία γήπεδα δεν θα έφταναν για να χωρέσουν όλους όσοι θέλουν να δουν από κοντά το... ευρωπαϊκό «classico» μεταξύ Μπάγερν και Ρεάλ!

Στις 12 Απριλίου η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχτεί την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Allianz Arena» για τα προημιτελικά του Champions League, σε μια μονομαχία που έχει αρχίσει να αποκαλείται «ευρωπαϊκό classico».

Όπως ήταν λογικό, το site αλλά και το τηλεφωνικό κέντρο των Βαυαρών έχει κατακλυστεί από χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήρια του μεγάλου ματς, με πάνω από 200.000 να έχουν καταγραφεί ως τώρα!

Ωστόσο, οι περισσότεροι αιτούντες θα… απογοητευτούν, καθώς μόλις 30.000 από αυτούς θα καταφέρουν να το δουν από κοντά.Και αυτό διότι απ’ τις 70.000 θέσεις του γηπέδου, οι μισές είναι «καπαρωμένες» από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Από τις υπόλοιπες 35.000 διαθέσιμες θέσεις, οι 5.000 θα πάνε στους οπαδούς των Μαδριλένων που θα συνοδέψουν για την ομάδα τους στο Μόναχο, συνεπώς θα απομείνουν «μόλις» 30.000 εισιτήρια.

Στην Μπάγερν παρ’ όλα αυτά δεν εκπλήσσονται, καθώς αντίστοιχη ανταπόκριση από τον κόσμο υπήρξε και για την προ τριετίας αναμέτρηση μεταξύ των Βαυαρών και της Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League (4-0 οι Μαδριλένοι).

Πάντως πρέπει να σημειώσουμε πως το «Allianz Arena» έχει να μείνει χωρίς sold out από το… 2007(!) και το ματς πρωταθλήματος με την Μπόχουμ!

Και πώς να μην συμβαίνει αυτό, όταν οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Γερμανίας έχουν λανσάρει μέχρι και ειδική πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων που έχουν… ξεμείνει από ιδιώτες, προκειμένου να καταπολεμηθούν οι πρακτικές της μαύρης αγοράς!

Επιμέλεια: Γιάννης Πολιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x