Stoiximan Super League

«Πάνω απ’ όλα γήπεδο στη Φιλαδέλφεια»

Απάντηση αν θα μπει δεν έδωσε. Απόφαση δεν ελήφθη. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όμως, ξεκαθάρισε στην ORIGINAL πως η αντεπίθεση της ΑΕΚ χρειάζεται συμπαίκτες και -κυρίως- γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Μια ακόμα βολιδοσκόπηση του Δημήτρη Μελισσανίδη (έστω κι αν αυτή έγινε υπό το φάσμα των χειρότερων στιγμών στην ιστορία του συλλόγου) δεν έβγαλε είδηση για την ΑΕΚ.

Τουλάχιστον όμως έβγαλε αισιοδοξία πως ο πρώην ιδιοκτήτης θα εμπλακεί σε προσπάθεια να βγει η «Ένωση» από το αδιέξοδο.

Κι αυτό διότι στη συνάντηση που είχε με ιστορικά στελέχη της ORIGINAL στα γραφεία του στον Πειραιά, δεν είπε ούτε «ναι», ούτε «όχι» στο ερώτημα αν σκοπεύει να βγει μπροστά για να δώσει λύση. Ήταν ξεκάθαρο ωστόσο ότι το σκέφτεται σοβαρά.

Αυτό έδειξε καταρχάς η συμφωνία του να δεχθεί για δεύτερη φορά τους οργανωμένους (όπως και η συνάντηση που αποκάλυψε η «Sportday» ότι είχε με τον Πέτρο Παππά). Κυρίως όμως αυτό φάνηκε απ’ όσα τους είπε στην κουβέντα για το πώς η ΑΕΚ μπορεί να επιστρέψει δυνατή.

Καταρχάς λοιπόν ο Μελισσανίδης τόνισε πως όποια πρωτοβουλία αναπτυχθεί πρέπει να έχει ως στόχο την επιστροφή της «Ένωσης» -όχι στη Σούπερ Λίγκα, αλλά στην κορυφή. Ξεκαθάρισε, δε, πως ακόμα κι αν αυτή αφορά ξεκίνημα από την ερασιτεχνική κατηγορία και χωρίς χρέη, πρέπει να συνδυαστεί με την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Αν εμπλακώ, μόνος στόχος θα είναι η επιστροφή σε δυο χρόνια με ομαδάρα και γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά. Ξεκαθάρισε όμως ότι για να γίνει αυτό απαιτούνται δυο συγκεκριμένες προϋποθέσεις:

Αφενός να κοπεί στη ρίζα της οποιαδήποτε συζήτηση για εξαγορά άλλου ΑΦΜ. Και αφετέρου να βρεθούν -ακόμα και στην τρίτη κατηγορία- συμπαίκτες, που θα βοηθούν στην ανέγερση του γηπέδου και θα του επιτρέπουν να προχωρά το πρότζεκτ της ΑΕΚ ταυτόχρονα με τις εντεινόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Σε αυτή την κουβέντα μάλιστα δεν δίστασε να πει και ονόματα, τονίζοντας πως εννοεί τους Πέτρο Παππά, Πόλυ Χατζηιωάννου -ακόμα και τον Τάκη Κανελλόπουλο. Ακόμα πιο φανερή, δε, έκανε την «κάψα» του να γίνει η σύγκλιση και να βρεθεί λύση, από τον τρόπο που μιλούσε για το αύριο. Ή τουλάχιστον αυτό συμπέραναν οι οπαδοί, ακούγοντάς τον να λέει πως «από την επόμενη μέρα κιόλας που θα μπούμε θα βρίσκονται μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια να χτίζουν το γήπεδο, όσο θα ανεβαίνει η ΑΕΚ τις κατηγορίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x