Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ για καλό σκοπό (video)

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 89 χρόνια ζωής του συλλόγου και προσφέρει σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Τι ειπώθηκε στην κοινή συνέντευξη των τμημάτων του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ έγινε ένα και όλα τα τμήματα του συλλόγου ενώθηκαν στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την «ασπρόμαυρη» οικογένεια για τις ανάγκες ενός κοινωφελούς σκοπού.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα, όπου και μίλησαν για την συγκέντρωση τροφίμων που θα πραγματοποιηθεί από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπαν οι αθλητές του ΠΑΟΚ

Σαλπιγγίδης: «Στηρίζουμε την μεγάλη προσπάθεια. Ο,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε όλοι μας αυτήν την δύσκολη εποχή που ζούμε».

Κωνσταντινίδης: «Η οικογένεια του ΠΑΟΚ έχει δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο, καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να πάμε καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές»

Δέδας: «Πέρα από το αθλητικό υπάρχει και το κοινωνικό πρόσωπο, η οικογένεια του ΠΑΟΚ πάντα προσφέρει απλόχερα χωρίς δεύτερη σκέψη. Η οικογένεια του μπάσκετ θα στηρίξει την Κυριακή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται»

Παντακίδης: «Δείχνουμε πόσο ενωμένη είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Να βοηθήσουμε όλοι μαζί και την Κυριακή να προσφέρουμε ότι έχουμε».

Πετρίδης: «Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε μέσω της προσφυγιάς. Είναι κοντά σε όσους περνάνε δύσκολα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν, από την πλευρά μας είμαστε δίπλα τους και ό,τι περνά από το χέρι μας θα το πάρουμε».

Παντελιάδου: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος και το δείχνει κάθε χρόνο. Οι συνάνθρωποι μας το έχουν ανάγκη και θα βρεθούμε δίπλα τους».

Δημητρίεβιτς: «Να έρθει Κυριακή ο κόσμος και να μας στηρίξει».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x