Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου δεν είπε ποιος έκλεψε το πρωτάθλημα»

Εκτός από την υπόθεση της ΑΕΚ, στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εκδικάστηκε και η έφεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Εκδικάστηκε η έφεση του Ραζβάν Λουτσέσκου κατά της πρωτόδικης απόφασης του Πρωτοβάθμιου οργάνου σύμφωνα με την οποία ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να πληρώσει 28.000 ευρώ για τις δηλώσεις που είχε πραγματοποιήσει περί αποφάσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο που μπορούν να συγκριθούν με τη Γερμανία του Χίτλερ.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο, Λάμπρο Μπίρδα, τονίζοντας ότι στις δηλώσεις του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατονόμασε ποιος τον έκλεψε, λέγοντας γενικά ότι «κάποιοι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Δεν είχαμε υποκείμενο». Η πλευρά του Ρουμάνου ζήτησε ουσιαστικά να μην ισχύσει η δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με βάση τα δημοσιεύματα του Τύπου.

Βέβαια, από την πλευρά ο δικαστής τόνισε ότι από τη στιγμή που το πρωτάθλημα το κατέκτησε η ΑΕΚ, ο Ρουμάνος τεχνικός προφανώς εννοούσε την «Ένωση».

Πλέον, αναμένεται η απόφαση του Πειθαρχικού οργάνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x