Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Περιμένοντας το μάννα εκ… δικαστηρίων»

Την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης αναφορικά με την τύχη του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ περιμένουν στον ΠΑΟΚ για να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ως «μάννα» χαρακτηρίζουν στον ΠΑΟΚ την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης, αναφορικά με την τύχη του αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα, όπως τονίζεται και επίσημα από την ΠΑΕ.

Στην καθιερωμένη περιγραφή του εκάστοτε αγώνα, αυτή τη φορά κόντρα στην Ξάνθη, σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε με καρδιά πρωταθλητή και συμπληρώνει ότι «ο ΠΑΟΚ πέταξε στα σκουπίδια τις γιορτές και τα πανηγύρια όσων βιάζονται να τον ξεγράψουν, περιμένοντας το μάννα εκ… δικαστηρίων!».

Αναλυτικά:

Με καρδιά πρωταθλητή

Η ομάδα του ΠΑΟΚ γράφει ιστορία, αντρίκεια και περήφανα. Στο 10ο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι τους (τα πρώτα επτά επειδή προφανώς οι οπαδοί του Δικεφάλου έκαναν επεισόδια…μόνοι τους) πέτυχαν την ισάριθμη νίκη τους, με 2-1 επί της Ξάνθης, αγωνιζόμενοι εδώ και δυο μήνες χωρίς δικαίωμα λάθους…

Νομοτελειακά θα έρθουν και αυτά, με την άμυνα του ΠΑΟΚ να κάνει ένα και να δίνει το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν στο 16’ με τον Γέντρισεκ. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 0-1 επειδή Ζίφκοβιτς και ατυχία στέρησαν την ισοφάριση σε μεγάλες φάσεις.

Και στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, αλλά η ατυχία και το δοκάρι άφηναν το σκορ στο 0-1. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πέρασε στο ματς τον Μπίσεσβαρ κι αυτός του έδωσε την ισοφάριση με κεφαλιά στο 68’. Στη συνέχεια έπαιξε τα ρέστα του με τον Κουλούρη και ο μικρός με την πρώτη του επαφή έφερε την ανατροπή στο 84’.

Έτσι ο ΠΑΟΚ πέταξε στα σκουπίδια τις γιορτές και τα πανηγύρια όσων βιάζονται να τον ξεγράψουν, περιμένοντας το μάννα εκ… δικαστηρίων!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x