Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Πολύ φτωχοί οι στόχοι της διακοπής»

Στη σωστή κατεύθυνση θεωρούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πως είναι οι κινήσεις της Πολιτείας, ωστόσο τονίζουν ότι οι προτεραιότητες είναι άλλες και σχετίζονται με τη δικαιοσύνη και τη διαιτησία, μεταξύ άλλων

Θέση για την απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή των πρωταθλημάτων έλαβε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με ενημέρωσή της που δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να έχει και τη μορφή επίσημης ανακοίνωσης, τονίζει πως σε γενικές γραμμές συμφωνεί, εστιάζει όμως αλλού τα πραγματικά προβλήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του «δικέφαλου του βορρά» βρίσκουν «πολύ φτωχούς» τους στόχους της διακοπής και προσθέτουν χαρακτηριστικά: «Στην ουσία ζητήθηκε να προετοιμαστούμε "τεχνικά" για τα επόμενα ενδεχόμενα κρούσματα βίας, αλλά όχι ξεκάθαρα να καταπολεμήσουμε τα βασικά αίτια που προκαλούν την γηπεδική βία.

Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε με την Πολιτεία ότι χρειάζονται δραστικές αποφάσεις, όμως για εμάς προτεραιότητα είναι η καταπολέμηση των αιτιών (εκκρεμοδικίες επί μακρόν σοβαρών ποινικών υποθέσεων, τρόπος εκλογής και διοίκησης της ΕΠΟ, ΚΕΔ, ορισμοί και τιμωρίες διαιτητών, εξαρτημένη αθλητική δικαιοσύνη κλπ)
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x