Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Τυχερό το γκολ, έπαιξε για το μηδέν πίσω ο Ολυμπιακός. Δεν έχει κριθεί τίποτα»

Το σχόλιο του ΠΑΟΚ για την ήττα από τον Ολυμπιακό και την κούρσα του πρωταθλήματος. «Η επιτυχία είναι πως μιλάμε για ποδόσφαιρο», επισημαίνει ο «δικέφαλος του Βορρά».

Το στίγμα του για τη χαμένη «μάχη» από τον Ολυμπιακό έδωσε ο ΠΑΟΚ στο report που φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» χαρακτηρίζει τυχερό το γκολ των «ερυθρόλευκων», ενώ τονίζει ότι οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στη φάση του ακυρωθέντος τέρματος του Βαρέλα, δίχως να σχολιάζει αν ήταν έγκυρο ή όχι.

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο

Η επιτυχία είναι πως μιλάμε για ποδόσφαιρο. Αυτό που ο ΠΑΟΚ συστηματικά ζητά από την αρχή της χρονιάς. Να παιχτεί ποδοσφαρο. Κόντρα σε πρακτικές αποδόμησης και δημιουργίας άλλοθι. Να παιχτεί ποδόσφαιρο κι ας χάσει. Όπως σήμερα.

Από ένα τυχερό γκολ, από μία όχι εκ των καλύτερων εμφανίσεων του, αλλά ό,τι και να έφταιξε ήταν ποδοσφαιρικό. Κι εκεί κάνεις δε σου υπογράφει συμβόλαιο με την επιτυχία. Ο Ολυμπιακός έφυγε με πέντε βαθμούς στην κορυφή, αλλά η σεζόν συνεχίζεται και το πρωτάθλημα θα κριθεί στα Play Offs.

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, ένας θεατής που δεν γνώριζε ποιες ομάδες αγωνίζονται, δύσκολα θα πίστευε ότι βλέπει ντέρμπι κορυφής. Ο Ολυμπιακός ήρθε με αποκλειστικό στόχο να διατηρήσει το μηδέν και συγκεντρώθηκε μόνο στο αμυντικό κομμάτι του αγώνα, με τον Δικέφαλο να έχει την κατοχή και τον έλεγχο, αλλά να μην φτιάχνει φάσεις προς την εστία του Σα.

Μόνο στο τελευταίο 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν και μάλιστα λίγο έλειψε να βρουν και γκολ, αλλά το δοκάρι σταμάτησε προσπάθεια του Ελ Αραμπί μέσα από την περιοχή, σε μία φάση κόντρα στην ροή της αναμέτρησης.

Η επανάληψη ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Μία ολιγωρία της άμυνας, ένα τυχαίο και τυφλό γύρισμα και μία κόντρα στο σώμα του Γιαννούλη έβάλαν τους φιλοξενούμενους σε θέση οδηγού στο σκορ.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, βρήκε γκολ με προσπάθεια του Βαρέλα , αλλά ο Γερμανός διαιτητής ακύρωσε το τέρμα του στόπερ του Δικεφάλου ως οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τον Ολυμπιακό στα καρέ του μέχρι το φινάλε, απείλησε με Καντουρί , Σφιντέρσκι , Βιεϊρίνια , κέρδισε πολλά κόρνερ, αλλά δεν βρήκε ποτέ το γκολ της ισοφάρισης.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε το τρίποντο και να έμεινε πίσω στη βαθμολογία, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Τα Play Offs που ακολουθούν δίνουν τη δυνατότητα στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να διορθώσει τα λάθη της, να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη και να υπερασπιστεί τα κεκτημένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x