Stoiximan Super League

Πάους: «Μαχητές στο πρώτο, καλοί στο δεύτερο ημίχρονο»

Στη διαφορά της απόδοσης στα δύο ημίχρονα για την ΑΕΛ στάθηκε ο Αντρέ Πάους μετά τη λήξη της ισόπαλης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε πως ήταν μαχητικοί στο πρώτο, όμως δεν είχαν καλή απόδοση, ενώ βελτιώθηκαν στο δεύτερο και πως δεν μπορούσαν να «διασπάσουν» την άμυνα των Αρκάδων, ενώ στο δεύτερο δημιούργησαν πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία και τόνισε πως αν δεν εμπιστευόταν την ομάδα και τους στόχους που έχει θέσει, θα είχε φύγει.

Αναλυτικά: «Είδατε στο πρώτο ημίχρονο πως ήμασταν μία ομάδα με πνεύμα μαχητή, αλλά δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ελεύθερους παίκτες και δεν μπορούσαμε να μεταβιβάσουμε την μπάλα και να βρούμε τις πάσες στον κενό χώρο. Έτσι, δεν είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδατε μία άλλη ομάδα, με καλή εμφάνιση. Οι παίκτες είχαν νοοτροπία νικητή και δημιούργησαν πολλές φάσεις. Νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και θα έρθουν οι βαθμοί. Σήμερα, όμως, χάσαμε δύο πόντους. Αν δεν έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x