Stoiximan Super League

Παπαβασιλείου: «Ο Πανιώνιος ξέρει να διαψεύδει όσους τον έχουν ξεγραμμένο»

Για την αντιστροφή του κλίματος μετά την αγωνιστική «διαγραφή» της αφαίρεσης βαθμών που είχε επιβληθεί στον Πανιώνιο μίλησε ο Νίκκι Παπαβασιλείου.

Παρότι ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με -6, ο Πανιώνιος κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, να «μηδενίσει» και να κοιτάξει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Για την προσπάθεια αυτή μίλησε στη LiveSport ο Νίκκι Παπαβασιλείου, τονίζοντας την αντιστροφή κλίματος που υπάρχει, πλέον, στα κυανέρυθρα αποδυτήρια, αλλά και την πίστη του στην αγωνιστική προσωπικότητα του συλλόγου.

«Το βάρος του -6 ήταν πολύ μεγάλο. Δεν μπορούν να βοηθηθούν, εκτός από τους νέους, και οι πιο έμπειροι που έχουν ιδιαίτερο ρόλο στα αποδυτήρια και στο παιχνίδι. αφού ξεφύγαμε, η αγωνιστική βελτίωση θα είναι πιο σύντομη», σχολίασε ανάμεσα σε άλλα ο Κύπριος προπονητής στη LiveSport, ενώ για την αλλαγή που έχει δει στην ομάδα του μετά το σβήσιμο του -6 είπε:

«Έχει αντιστραφεί το κλίμα. Έχουμε πολύ αξιόλογα παιδιά. Έξι κλήθηκαν στην Ελπίδων, ο Αραμπούλι στη Γεωργία και ο θα δοθεί ευκαιρία στον Κότνικ. Όταν η ομάδα έχει επιτυχία, είναι πιο εύκολο να αναδειχθούν. Ακόμα είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Μας δίνεται η ευκαιρία να βγούμε από την τελευταία θέση. Μου αρέσει η ενέργεια που έχει η ομάδα, ια διοίκηση που την αγαπά πολύ, τα παιδιά γύρω από τον Πανιώνιο είναι πολύ κοντά μας. Υπάρχει μέταλλο. Ο Πανιώνιος έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο καταφέρνει να διαψεύδει όσους τον έχουν ξεγραμμένο και μου αρέσει πολύ».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα ερχόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Από αυτά τα ματς μόνο να κερδίσεις έχεις. Θέλω να μπαίνουμε πάντα με νοοτροπία να διεκδικούμε κάθε ματς. Το δείξαμε και μέσα από δυσκολίες, απόντων των Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Ντομίνγκες και του Άρτσε που έλειψε πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x