Stoiximan Super League

Παπαβασιλείου: «Προετοιμαστήκαμε σωστά και βγάλαμε αντίδραση»

Στη σωστή προετοιμασία των παικτών του Πανιωνίου για τον αγώνα στη Λαμία στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκι Παπαβασιλείου.

Ο Κύπριος τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως δεν κινδύνευσαν, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, εξήρε τον Κότνικ και ζήτησε να μη παρατούν ποτέ κανένα ματς. Ζήτησε περισσότερη ηρεμία στο κράτημα της μπάλας και βελτίωση στη δημιουργία, ενώ θεωρεί πως ανεβαίνει η ψυχολογία, γιατί έχει συσσωρευτεί πολύ άγχος στους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ. Νομίζω πως ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο και γενικά δεν κινδυνεύσαμε στο παιχνίδι, απλά από ένα προσωπικό λάθος ήρθε το γκολ. Ο Κότνικ είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας.

Μπορεί να έγινε αυτό, όμως αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν η αντίδρασή μας. Αν δεν παρατάμε τα παιχνίδια είμαι σίγουρος πως θα πάμε πολύ καλά. Ήταν σημαντικός βαθμός στην προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε στις ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις».

Και συνέχισε: «Κάναμε μια μεγάλη νίκη με την ΑΕΛ, πήραμε ένα βαθμό σήμερα και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, που πρέπει να βελτιωθούμε, να έχουμε μεγαλύτερη ηρεμία, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, από την προσπάθεια τους, έδωσαν το 100% και ένιωθα στο ματς πως αν είχαμε 3-4 λεπτά μπορούσαμε να το κερδίσουμε.

Βγάλαμε αντίδραση, όμως θέλει πού δουλειά το δημιουργικό κομμάτι, προσπαθούμε κάθε μέρα να κερδίζουμε πράγματα από την προπόνηση και είμαι σίγουρος πως αυτά τα αποτελέσματα θα μας δώσουν την ψυχολογία να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Κλείνοντας, είπε πως: «Σε αυτήν τη χρονική στιγμή και με το άγχος που έχουν τα παιδιά, προέχει το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x