Super League 2

Παπαδόπουλος: «O ΟΦΗ ανήκει και θα επιστρέψει στη Super League»

Για τον στόχο του ΟΦΗ, που είναι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος, στην εκπομπή Transfer Market Live του ΣΠΟΡ FM για τον ΟΦΗ, το πλάνο των Κρητικών, τις συμμετοχές των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό.

Για την δουλειά στον ΟΦΗ: «Έχω αναλάβει ένα δύσκολο έργο στον ΟΦΗ. Μετά από αρκετά χρόνια στον Ηρακλή, αποφάσισα να έρθω στον ΟΦΗ σε μια ομάδα με την οποία έχω μια ιδιαίτερη σχέση και ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ομάδα για να επιστρέψουμε στη Super League, μετά από όσα έχει τραβήξει τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι η άνοδος, αυτό είχαμε συζητήσει από την αρχή με τη διοίκηση και δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος εκτός από αυτόν».

Για τον προγραμματισμό του ΟΦΗ: «Ο προγραμματισμός είχε ξεκινήσει όμορφα, έχω προσέξει ποιους παίκτες να πάρουμε στην ομάδα, αλλά σταμάτησε λόγω της αλλαγής της διοίκησης και μας πήγε πίσω. Δεν πήγε πίσω όμως τη δουλειά μας. Στόχος μας είναι να έρχεται ένας παίκτης και να χαίρεται που είναι μαζί μας και είναι στην ομάδα μας. Οι εγκαταστάσεις στο προπονητικό μας κέντρο έχουν βελτιωθεί και οι παίκτες θα χαίρονται που είναι εδώ. Πλέον προσπαθούμε να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα και στα μεταγραφικά. Υπάρχει καινούργιος πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής και εγώ και συνεργαζόμαστε για το καλύτερο. Εδώ και καιρό έχουμε έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές και προχωράμε. Σήμερα θα έχουμε ακόμα μια ανακοίνωση ακόμα ενός παίκτη από τη Super League και μέχρι τη Δευτέρα θέλω να ολοκληρωθεί το ρόστερ».

Για τα ματς των ελληνικών ομάδων στο Europa League: «Είναι μια περίοδος που οι προπονητές δυσκολεύονται γιατί οι παίκτες δεν είναι έτοιμοι στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών. Πρέπει ένας προπονητής να προετοιμάζει τους παίκτες στο μυαλό. Ο Πανιώνιος έκανε μια καλή αρχή, αλλά έχει μπροστά του δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε μια καλή ομάδα του Ισραήλ. Εύχομαι και στις τρεις ομάδες να πάρουν αποτελέσματα που θα τους δώσουν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Το δυσκολότερο κομμάτι είναι ότι οι προπονητές δεν έχουν καλό σκάουτινγκ και δεν μπορούν να αναλύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αντίπαλο. Θα πρέπει να βασιστούν οι προπονητές στον κορμό τους και την ομοιογένεια τους γιατί οι νέοι παίκτες θέλουν χρόνο».

Το σχόλιο για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει τη δυναμική. Όποιος παίκτης που θα πάει εκεί νιώθει καλύτερος, νιώθει πρωταθλητής και αποκτά αυτή τη νοοτροπία. Είχε καλή εικόνα, κέρδισε άνετα. Είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά έδειξε ότι έχει ταχύτητα, έχει ποιότητα και δείχνει ότι πάει να κάνει και φέτος μια καλή ομάδα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x