Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Αξίζαμε τη νίκη»

Την ανάγκη που είχε ο Ηρακλής να πάρει τη νίκη κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο τόνισε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την επικράτηση της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού.

Ότι ο Ηρακλής αξίζει περισσότερους βαθμούς απ’ αυτούς που έχει σχολίασε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη νίκη του Γηραιού επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως η ομάδα του χρειαζόταν τη νίκη κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο.

«Χρειαζόμασταν μια τέτοια νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Η αλήθεια είναι ότι σε αρκετά ματς παίξαμε καλά και δεν πήραμε βαθμούς. Μείναμε πίσω στη βαθμολογία, αλλά αυτό δεν άξιζε στην ομάδα. Σήμερα κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη».

«Στο τακτικό κομμάτι ήμασταν άριστοι. Κινδυνεύσαμε ελάχιστα. Απειληθήκαμε μόνο με μεγάλες μπαλιές. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δώσανε τη ψυχή τους στο γήπεδο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που έδωσε τη ψυχή του και μας βοήθησε. Προέχει να ηρεμήσουμε. Έχει δρόμο πολύ το πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο μετράει η διάρκεια και το τι θα κάνουμε στο τέλος», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, ανέφερε: «Με προβληματίζει αυτό. Στη Βέροια ήμασταν κακοί στο επιθετικό κομμάτι. Εγώ προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνω την ομάδα μου».

Κληθείς να σχολιάσει την εικόνα του Παναθηναϊκού τόνισε: «Εμείς δεν ξέραμε το τι έχει αλλάξει ο αντίπαλος μετά και την αλλαγή του προπονητή. Προσπαθήσαμε και δώσαμε μεγάλη βάση στο αμυντικό κομμάτι. Λειτουργήσαμε καλά και είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι», είπε ακόμα «Πρέπει να βρούμε ισορροπία στις γραμμές μας. Είδαμε τα λάθη μας στο παιχνίδι με τη Βέροια και διορθωθήκαμε».

Ερωτηθείς για τις αλλαγές στην αποστολή και το «κόψιμο» αρκετών βασικών, απάντησε: «Μετά το τέλος του αγώνα είπα στα παιδιά πως εγώ δεν έχω μέσα μου για κανέναν κανένα πρόβλημα. Τους έχω εξηγήσει πως όποιος είναι καλός. Όποιος είναι απαραίτητος θα παίζει. Νομίζω και αισθάνομαι πως τους έχω στηρίξει αφάνταστα. Δεν πρέπει να έχει κανείς παράπονο από εμένα. Εγώ είμαι εδώ για να τους βελτιώνω για να παίζουν με τον τρόπο που θέλει η ομάδα. Όποιος δεν πάει καλά, απλά δεν θα παίζει. Εγώ υπολογίζω σε όλους. Είναι όλοι παιδιά μου. Τους βοηθάω να βελτιώνονται κυρίως στην νοοτροπία τους. Τον Καρασαλίδη τον είχα συνέχεια εκτός. Είναι ένα φωτεινό παράδειγμα. Έπαιξε στα Γιάννινα. Πήγε καλά και παίζει. Αυτό συμβαίνει με όλους».

Τέλος, σχολιάζοντας την παρουσία του Βέλλιου είπε: «Είναι σημαντικό να πετυχαίνει γκολ. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά της επίθεσης. Αυτός που πηγαίνει καλά. Αυτός που είναι σε καλή κατάσταση παίζει. Ο Αποστόλης βοηθάει σε πολλά πράγματα. Έχω τον Λουκίνα που έχει βάλει πολλά γκολ, σκόραρε στα Γιάννινα και όταν φύγω από δω θα στεναχωρηθώ πολύ γι’ αυτόν».

Μάλιστα πρόσθεσε πως «… ο Μπουκουβάλας και ο Βέλλιος αξίζουν μία ευκαιρία στην Εθνική. Ο Σαραμαντάς έχει χρόνο μπροστά του. Τα άλλα δύο παιδιά αξίζουν μία θέση».

Για την διαιτησία ανέφερε: «Ο διαιτητής ήταν άριστος. Αυτή είναι η άποψή μου. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον διαιτητή. Ήταν απόλυτα σωστός».

Τέλος, για τα γενέθλια του συλλόγου τόνισε: «Είναι ευχάριστο πως δώσαμε χαρά. 1000 χρόνια Ηρακλής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x