Κύπελλο Ελλάδας

Παπαδόπουλος: «Αν ο τελικός είναι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν μπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ»

Άρχισαν τα όργανα ήδη από τα ημιτελικά, αφού ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, δήλωσε πως αν αντίπαλος είναι η ΑΕΚ, ο τελικός δεν μπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ.

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να έχουμε επανάληψη του περσινού τελικού Κυπέλλου και φέτος, αφού τα ζευγάρια στα ημιτελικά είναι Πανιώνιος – ΠΑΟΚ και Λάρισα – ΑΕΚ.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, τόνισε ότι αν το ζευγάρι είναι ανάμεσα στους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, τότε ο τελικός δεν μπορεί να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, μιας και ανέφερε πως αποτελεί έδρα της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κλήρωση: «Είναι δύο παιχνίδια που θα κρίνουν έναν φιναλίστ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει στον τελικό. Είναι ένα καλό ζευγάρι, αλλά δεν κοιτάμε τα παιχνίδια της επόμενης βδομάδας, αλλά ένα ένα τα ματς. Θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πραγματικότητα τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος»

Για το που θέλει να γίνει ο τελικός Κυπέλλου: «Δεν θα ήταν σωστό να γίνει στο ΟΑΚΑ αν η ΑΕΚ είναι στον τελικό γιατί είναι η έδρα της. Υπάρχουν γήπεδα για να φιλοξενήσουν τον τελικό αν παίξουν τελικά μεταξύ τους οι δύο ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x