Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Η ευθύνη είναι δική μου»

Μετά από την ήττα στην Ξάνθη, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας του.

Η ήττα με 3-0 από την Ξάνθη άφησε τον ΟΦΗ δίχως νίκη έπειτα από 4 αγωνιστικές, με τους Κρητικούς να απογοητεύουν με την απόδοσή τους. Ο προπονητής τους, Νίκος Παπαδόπουλος, ανέλαβε την ευθύνη με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχει επιχειρήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στη συνέντευξη Τύπου:

- Για την αναμέτρηση με την Ξάνθη: «Ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι από τον αντίπαλο στα πρώτα λεπτά. Είχαμε ενέργεια, είχαμε κάποιες φάσεις και με τίποτα δεν έδειχνε πως θα πάει εκεί το παιχνίδι. Δυστυχώς για μας φαίνεται το ψυχολογικό μας πρόβλημα μόλις δεχτούμε γκολ.

Το πρώτο γκολ προήλθε από τρία διαδοχικά λάθη. Μετά απ’ αυτό θα έλεγα ότι δεν αντιδράσαμε. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου. Τις επόμενες αγωνιστικές πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στο επιθετικό. Κυρίως στην αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και στην ψυχολογία, γιατί όσο περνάει ο καιρός και δεν έρχεται νίκη, το ψυχολογικό κομμάτι είναι σημαντικό.

Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Παρ’ ότι είναι αρχή φαίνεται ότι έχουμε αυτό το ψυχολογικό πρόβλημα. Και δεν θα ψάξω δικαιολογίες για το δύσκολο πρόγραμμα».

- Για τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα: «Έχει να κάνει με το ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση. Με έχει προβληματίσει το γεγονός πως η ομάδα δέχεται εύκολα γκολ και προσπαθώ και εγώ να βελτιώσω αυτό τον τομέα. Μέχρι τώρα δεν τα έχουμε καταφέρει. Έχω χρησιμοποιήσει αν δεν κάνω λάθος 20 ποδοσφαιριστές και πρέπει να καταλήξω σ’ ένα κορμό για να μη γίνονται τόσες αλλαγές, γιατί δεν είναι σωστό να γίνονται τόσες αλλαγές από Κυριακή σε Κυριακή».

- Για το παιχνίδι του Κυπέλλου της Τετάρτης με την Ξάνθη στο ίδιο γήπεδο: «Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο θεσμός είναι διαφορετικός και αυτές τις μέρες που μένουν, οι παίκτες πρέπει να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για το παιχνίδι που δεν θα το αφήσουμε έτσι.

Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και για ψυχολογικούς λόγους, για να μας βοηθήσει και στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x