Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε ξεκάθαρο πως δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο από την πρώτη θέση και την άμεση επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στην Super League 1.

Παράλληλα, σημείωσε πως έχει εντυπωσιαστεί από τον επαγγελματισμό όλων στην ομάδα, ενώ υποστήριξε πως θέλει η Ελαφρά Ταξιαρχία να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο στη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Είναι θετικό ότι έχουμε πολύ λίγα προβλήματα τραυματισμών. Είναι σημαντικό όλα τα παιδιά να είναι υγιή. Έχω εντυπωσιαστεί από τον επαγγελματισμό όλων στην ομάδα και των ποδοσφαιριστών. Και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά τους, δουλεύουν παρά πολύ και αυτό θα μας βγει στο πρωτάθλημα»

Για το ματς: «Ήταν μια καλή προπόνηση για μας με μια ομάδα, που ήταν πολύ πίσω κάτι, που θα συναντήσουμε στο πρωτάθλημα. Μας λείπει η φρεσκάδα, το καθαρό μυαλό μπροστά και λόγω κούρασης και στην εκτέλεση και στη σκέψη, αλλά αυτά θα έρθουν σιγά σιγά. Μου άρεσε που τα παιδιά είχαν διάθεση. Όσο περνούσε η ώρα, βράδιαζε και δρόσισε ήταν μεγαλύτερη η όρεξη στο β’ ημίχρονο. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το παιχνίδι. Βγάλαμε πράγματα που δουλέψουμε στο επιθετικό κομμάτι, δεν κινδυνέψαμε καθόλου, δεχθήκαμε μόνο ένα σουτ. Έχουμε πολλή δουλειά όμως μπροστά μας, ήταν το πρώτο φιλικό και σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για το αγωνιστικό στιλ που θέλει να έχει ο Απόλλων τη νέα σεζόν: «Το στιλ μας είναι σίγουρα επιθετικό ποδόσφαιρο γιατί ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος να βγούμε πρώτοι. Να χτίσουμε παιχνίδι από πίσω, να παιζουμε γρήγορα, αλλά και οργανωμένες άμυνες να μπορούμε να τις διασπάμε. Κυρίως όμως, να παιζουμε επιθετικά».

Για το ποσό δύσκολο είναι να δεθεί μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες: «Αυτό είναι κάτι που το έχουμε στο μυαλό μας... Όμως επειδή στην ομάδα μας το κλίμα είναι πολύ καλό και μέσα στα αποδυτήρια μας και στα ίδια τα παιδιά. Υπάρχει διάθεση και είναι θέμα χρόνου να βρούμε τη χημεία μας, ειδικά τα νέα παιδιά να γνωριστούν καλύτερα και να εφαρμόσουν αυτά που ζητάμε μέσα στο γηπεδο».

Για το πιο θα είναι το δυνατό σημείο της ομάδας: «Πάντα για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό το πρώτο πράγμα είναι τα αποδυτήρια. Αυτό προσπαθούμε να φτιάξουμε. Δουλεύουμε το επιθετικό κομμάτι, έχουμε ποιότητα σε αρκετές γραμμές και θα έχουμε αρκετά γκολ όταν θα έχουμε καθαρό μυαλό, γιατί τώρα υπάρχει κούραση».

Για το αν θέλει να είναι στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Σούπερ Λίγκα 1 σε ένα χρόνο: «Αυτός είναι ο στόχος, για αυτό είμαι εδώ».Χθες, ο Απόλλων έδωσε το πρώτο του φιλικό με αντίπαλο τον Πανδραμαϊκό επικρατώντας με 2-0 χάρη στα δύο τέρματα του υπο δοκιμήν, Βασίλη Πέλκα.