Γ' Εθνική

Παπαδόπουλος: «Οι οπαδοί του Ιωνικού έβριζαν τη μητέρα μου που έχει πεθάνει»

Έξαλλος με τους οπαδούς του Ιωνικού ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος για όσα ακούστηκαν από την εξέδρα κατά τη διάρκεια του ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στη συμπεριφορά των οπαδών του Ιωνικού που φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο του Βόλου από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία του παιχνιδιού.

«Σήμερα ο διαιτητής δε μας μετράει κανονικό γκολ του Σκοπελίτη, όπου η μπάλα πέρασε τη γραμμή και δίνει ένα πέναλτι που έψαχνε να το δώσει… από την Αθήνα που ερχότανε! Σκεφτόταν πότε θα γίνει κάποια φάση για να το δώσει και απορώ γιατί δίνει πέναλτι και έρχεται να βγάλει κίτρινη σε μενα; Τι ήθελε να δικαιολογήσει; Τέλος πάντων συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού. Τι να πω όμως εγώ στους ποδοσφαιριστές μου για αυτά τα 5 παιχνίδια που είμαστε μαζί; Τι να πω για τον κόσμο που πανηγύριζε λες και πήραμε το πρωτάθλημα; Ο κόσμος ξέρει από ποδόσφαιρο. Σήμερα όλη μέρα λέγανε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα χάσει, δεχόμασταν τηλέφωνα, μας λέγανε έχετε χάσει τι πάτε να παίξετε.. Στην Ελλάδα ζούμε», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε:

«Έχω γεννηθεί στον Πειραιά και ό,τι λέω το εννοώ, δεν έχει να κάνει με τον Ιωνικό όλο αυτό. Όλος ο Βόλος με βρίζει γιατί εγώ είπα να μπούνε μέσα οι φίλαθλοι του Ιωνικού. Εγώ άφησα τα δύο λεωφορεία να μπούνε μέσα και από τη στιγμή που μπήκανε βρίζανε την μητέρα μου την πεθαμένη! Καλά να πάθω, αλλά δε θα με κερδίσουν εμένα έτσι. Εγώ είπα στον Τσιμπανάκο σε παρακαλώ άσε τα παιδιά να μπούνε μέσα, να γίνει ωραία ατμόσφαιρα και αυτοί από το λεπτό που μπήκαν βρίζαν τη μάνα μου. Καλά να πάθω. Δεν αγγίζει τον Ιωνικό όλο αυτό, το ξεκαθαρίζω.

Αγωνιστικά θεωρώ ότι το παιχνίδι έπρεπε να είναι 2 ή 3-0 στο ημίχρονο και άλλα τόσα στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι έληξε 1-1 και είδατε όλοι το γιατί. Δεν κλαίγομαι γιατί έτσι έχω μάθει. Θα ήμασταν πολύ κοντά στον Ιωνικό, όμως τώρα κατάφερε να κρατήσει την απόσταση απο μας. Βέβαια όπως είδα τα παιχνίδια σήμερα θα έχει πολύ δρόμο ακόμα για όλες τις ομάδες. Έχουμε τρία παιχνίδια εκτός έδρας τώρα, θα πρέπει να τα διαχειριστούμε και όταν τελειώσουν να είμαστε στο σημείο που είμαστε τώρα. Με τον Διαγόρα το παιχνίδι δεν είναι καθόλου ιδιαίτερο για μένα, θα πάμε να κερδίσουμε με όλο το σεβασμό στο Διαγόρα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x