Κύπελλο Ελλάδας

Παπαδόπουλος: «Πιστεύω στην ομάδα μου παρά την κριτική»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του ΟΦΗ μετά το 0-0 στην Ξάνθη για το Κύπελλο.

Μια νίκη θα επιτρέψει στον ΟΦΗ να πάρει τα πάνω του, όπως δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το 0-0 στην Ξάνθη για το Κύπελλο.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Ξάνθη για την φιλοξενία όλες αυτές τις ημέρες γιατί μας παρείχε ό,τι ζητήσαμε. Έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν. Παρότι φέτος η ομάδα έχει δεχτεί μεγάλη πίεση και κριτική εγώ πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και πιστεύω ότι με μια νίκη η ομάδα θα βρει τον δρόμο της θα φέρει καλά αποτελέσματα», τόνισε ο προπονητής των Ηρακλειωτών.

Για τις αλλαγές που έκανε είπε: «Έχει λογική η χρησιμοποίηση πολλών παικτών γιατί όταν τους χρειαστούμε στα δύσκολα τότε να είναι έτοιμοι. Παίζουμε σε πολλές διοργανώσεις και πρέπει να είναι έτοιμοι όλοι οι παίκτες».

Σχετικά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο, είπε: «Το μοναδικό πρόβλημα με την ΑΕΚ είναι ο Παπάζογλου αλλά είναι μεγάλη απώλεια για εμάς γιατί μας δίνει ύψος καθώς εκεί υστερούμε λίγο».

Τέλος, για τη μάχη της πρόκρισης είπε: «Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ έχουν πάντα πλεονέκτημα όμως θα δούμε με σοβαρότητα τα άλλα δύο παιχνίδια που επειδή καθυστερούν το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x