Super League 2

Παπαδόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Χρέος μας να επιστρέψει στην Super League ο ΟΦΗ»

Μήνυμα ανόδου στην Super League, έστειλε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος. «Πρέπει να το κάνουμε πράξη» το σχόλιο του για την επιστροφή των Κρητικών.

Σπουδαία πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, πήρε ο ΟΦΗ, με τον προπονητή των Κρητικών, Νίκο Παπαδόπουλο να τονίζει στον ΣΠΟΡ FM, ότι στόχος είναι η άνοδος στη Super League.

Ο προπονητής των Κρητικών, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του αξίζει την άνοδο, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως ο ΟΦΗ έχει την ποιότητα και το ρόστερ να ολοκληρώσουν τον στόχο που έθεσαν από την αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος στον Γιώργο Χελάκη

Για τη νίκη του ΟΦΗ και αν είναι μήνυμα επιστροφής: «Πιστεύουμε ότι είναι. Βέβαια τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι διαφορετικά. Και πέρσι στο Κύπελλο με ομάδες Σούπερ Λιγκ τα κερδίσαμε όλα, αλλά δεν ανεβήκαμε κατηγορία και αυτό το επεσήμανα στους παίκτες μου. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, έχουμε καλούς παίκτες και θέλουμε να ανέβουμε. Ο ΟΦΗ αξίζει να είναι στη Σούπερ Λιγκ και πρέπει να το κάνουμε πράξη».

Για το τι έχει αλλάξει στον ΟΦΗ: «Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, πρέπει να πω ότι ο ΟΦΗ έχει κάτι πολύ σημαντικό. Έχει παίκτες που τους εμπιστεύεται πολύ ο σύλλογος. Πέρσι και ο ΟΦΗ και ο Άρης είχε παίκτες μεγαλύτερα ονόματα και δεν ανέβηκαν. Αυτή η κατηγορία απαιτεί παίκτες με φιλοδοξίες που να γνωρίζουν την κατηγορία. Έτσι μπορείς να ανέβεις».

Για το ρόστερ: «Αν ο ΟΦΗ με το καλό ανέβει, δεν θα παλεύει για να μείνει στην κατηγορία. Αν θυμάστε καλά, με μένα προπονητή στο Ηράκλειο, 18 παίκτες, ανανέωσαν και είχαν παίξει στη Σούπερ Λιγκ. Στόχος είναι οι φετινή ομάδα να είναι ίδια και σε κορμό όταν ανέβουμε. Ο δρόμος είναι μεγάλος και δύσκολος και θα πρέπει να είμαστε πάντα συνεπείς και να προσπαθούμε»

Για την διοίκηση: «Τα πράγματα ως τώρα είναι καλά και ελπίζω να είναι και στη συνέχεια. Προσωπικά πριν δύο αγωνιστικές έκανα κάλεσμα στους μετόχους να είναι κοντά στην ομάδα. Χρειάζεται ενότητα από όλους και να μπαίνει η ομάδα πάνω από όλους. Αυτό πρέπει να το έχουν όλοι στο μυαλό τους για να επιστρέψουμε. Με υπομονή και δουλειά έχουμε υποχρέωση να βγάλουμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x