Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να σκοράρουν, όμως στο δεύτερο έχασαν τη «φρεσκάδα» τους, παρά τις αλλαγές, και τη συγκέντρωσή τους. Θεωρεί πως δεν πίεσαν στα χαφ και ζήτησε βελτίωση σε κάποιους τομείς για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί και μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Εντελώς ξαφνικά, όμως, χάσαμε την κατοχή της μπάλας, ο Αστέρας μας πίεσε και για μένα είναι ανεξήγητο το ότι δεν μπορέσαμε να έχουμε "φρεσκάδα" ακόμη και μετά τις αλλαγές μας.

Δεν είχαμε και "καθαρό" μυαλό και είναι κρίμα για την προσπάθειά μας, γιατί και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλό ξεκίνημα, αλλά για 25-30 λεπτά ο Αστέρας είχε τον μονόλογο. Δεν πιέσαμε καθόλου στα χαφ και για αυτό κάναμε και τις αλλαγές μας, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε λίγο την μπάλα και να ελέγξουμε το ρυθμό.

Με προβληματίζουν πολλά και προσπαθώ να τα διορθώσω και νομίζω μόνο με περισσότερη δουλειά μπορούμε να συνεχίσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλα. Είναι κρίμα ο τρόπος που χάσαμε».

TAGS: ΟΦΗ
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ